Ulostuloja totuuden ja rakkauden vuoksi


 

Oletko koskaan ajatellut omalla kohdallasi olemassaolon tai elämän tarkoitusta? Entäpä sitä, että onko kenties muuallakin elämää ja tietoisuutta kuin tällä meidän planeetallamme eli Maassa? Minä olen pohtinut tällaisia kysymyksiä jo varhain, ja uteliaisuuteni penkoa kaikenlaisia kiintoisia aiheita onkin vienyt minua elämäni varrella seikkailusta toiseen. Mystikon elo ei ole tylsää!

Nyt olen päättänyt kertoa ystäväni Janne Laakson (kuvassa) innoittamana omista kosmisen maailman kokemuksistani. Janne toimi su 10.12.23 Jyväskylän Festiva Magica-tapahtumassa kosmisen aamupäivän vetäjänä ja alustajana. Kuunnellessani häntä ja muita rohkeita Maan ulkopuolisesta elämästä puhuvia esiintyjiä tunsin sisimmässäni kutsun tulla itsekin kaapista ulos omien kokemusteni jakamiseksi. Ties vaikka löytyisi muitakin, jotka ovat laillani vasta astumassa tähteläistietoisuuteen ja kaipaisivat tähän liittyen vertaistukea.

Olen nähnyt tunnistamattomia, oudosti liikkuvia tai liikkumattomia objekteja taivaalla elämäni aikana muutaman kerran. Joskus parikymppisenä näin sellaisen ensimmäistä kertaa. Ihmettelin, miksi myöhään illalla liikkui käsittämättömän nopeasti poukkoileva, siksakkia tekevä valopiste edestakaisin pimeällä taivaalla. En ollut koskaan nähnyt minkään liikkuvan niin, joten päättelin siitä, että se oli vierailija korkeuksista. Kokemus jäi hyvin vahvasti mieleeni. Muutama vuosi sitten olin henkisen heimon tapaamisessa ja olimme sen jälkeen menossa ystävieni kanssa autolla yöksi paikkaan, jossa yösijamme sijaitsi. Me kaikki huomasimme matkan aikana taivaalla paikallaan seisovan valoilmiön, jossa kolme valopistettä olivat hyvin lähellä toisiaan ja ne väreilivät eri tavalla kuin tähdet, jotka tuikkivat. Koko matkan ajan tuo valoilmiö seurasi meitä. Vaikka välillä käännyimme autolla siitä poispäin, niin kuitenkin se oli taas siinä silmiemme edessä. Totesimme, että kaverit siinä taas ovat tulleet morjenstamaan.

Kohtaamiset alkoivat osoittaa voimistumisen merkkejä tämän vuoden syyskuussa, kun tapasimme henkisen ystäväni kanssa, ja hän teki minulle energeettisen hoidon. Päässäni tuntui lievää painetta ja niin tuntui myös ystävälläni, kuten minulle myöhemmin selvisi. Hoidon jälkeen hän lähti kyyditsemään minua autollaan kaupoille. Pihasta lähtiessämme huomasin jälleen taivaalla jonkin esineen, ja kun minulla ei ollut kaukolaseja päässäni, niin en nähnyt tarkasti, mikä siellä oli. Päädyimme ystäväni kanssa johtopäätökseen, että se oli helikopteri. Näin jälkikäteen herää kysymys, että miksemme muuten silloin kuulleet kopterin ääniä, se kuitenkin oli aika lähellä meitä. Aloimme puhumaan alieneista ja aluksista ajaessamme kaupoille, kunnes yhtäkkiä ystäväni auto sammui kesken kaiken. Samaan aikaan päässämme tuntuva paine yltyi ja hänen korvansa menivät tukkoon ja soivat. Hän vyörytti sammuneen auton bussipysäkille ja vedimme siinä vähän henkeä tapahtuneen johdosta. Hän yritti käynnistää auton, ja se käynnistyi vähän laiskasti, mutta käynnistyi kuitenkin. Ajoimme kaupan pihaan ja nousimme autosta. Kummallakin oli outo olo, paine päässä ja minulla rinnassakin. Ystäväni korvat oireilivat. Sanoin, että koetetaan maadoittua ja pidimme toisiamme käsistä kiinni. Oireet alkoivat lievittyä, tosin rintaani jäi lämmin, miellyttävä lämpö vielä joksikin aikaa.

Kun pääsimme kaupparakennuksen sisäpuolelle, otin yhteyttä sisimpääni ja kysyin, että mistä tuossa äskeisessä oli kysymys. Minulle tuli vastaus: “Teitä on kontaktoitu. Teihin on otettu yhteys, Maan tyttäret.” Tiesin jo ennen kysymystäni, että kyse oli alieneista, koska olimme juuri puhumassa heistä, kun alkoi tapahtua kummallisuuksia. Tunsin suurta kiitollisuutta tapahtuneesta, sillä onhan se suuri kunnia saada kontaktia korkeampiin värähtelytasoihin. Muuten, ystäväni auto ei ole temppuillut lainkaan tuon tapahtuman jälkeen.

Viime viikonloppuna ollessani Festiva Magicassa tunsin voimakasta pääpainetta ja päälaen kihelmöintiä, mikä on ollut minulle aina merkki muuttuneesta energiasta ympärilläni. Juttelin Jannen kanssa kokemistani asioista, ja tuntui siltä, että nyt on oikea hetki julistaa sekin, että minä uskon omista kokemuksistani johtuen siihen, että alienit ovat lähellämme ja odottavat ihmiskunnan tietoisuuden nousua, jotta heidän olemassaolonsa voisi yhä useampi todeta. Onhan se nyt muutenkin ihan absurdi ajatus, että me ihmiset olisimme ainoa tietoinen ja kaikista kehittynein olento tai että vain Maassa on elämää koko äärettömässä maailmankaikkeudessa. Näin ei suinkaan ole, varsinkin, kun otetaan huomioon jo pelkästään täällä Maassa olevat rinnakkaisulottuvuudet, kvanttikentät yms.

Elämme magian, ihmeiden ja omien ajatustemme voiman maailmassa. Jos vain osaisimme näitä “työkaluja” käyttää kaikkien hyödyksi rakkaudellisella intentiolla, niin ihmiskunnan, kuten myös luomakunnan, kärsimysnäytelmä lakkaisi hyvin nopeasti. Ja aivan varmasti saisimme paljon ystäviä planeettamme ulkopuoleltakin, jos vain uskaltaisimme heidät kohdata avoimesti ja vilpittömästi. Useissa elokuvissa meille näytettyyn “Alienit haluaa tuhota Maan!”-tyyppiseen skenaarioon en usko hetkeäkään. Jos niin olisi, se olisi tapahtunut jo aikoja sitten, aivan varmasti. Meille halutaan hyvää. Kysymys kuuluukin: Koska me ihmiset opimme haluamaan niin itsellemme kuin kaikille muillekin vain hyvää?

Rakkaudella

Hanna ❤️

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi luku elämäni kirjassa

Tosielämän Pelkokerroin- Uskallammeko kohdata syvimmät pelkomme?