Yhdistyminen- ihmiskunnan suurin haaste


Otsikkoni on aika kova väite, kun maailmalla puhutaan ilmastohätätilasta, sodista ja pandemioista. Eivätkö nämä asiat ole paljon tärkeämpiä huolenaiheita kuin se, että yhdistyykö ihmiset koskaan keskenään? Olen itse sitä mieltä, että eivät ole, sillä yhdistyminen on ihmiskunnan kehittymisen ja hyvinvoinnin kannalta aivan välttämätöntä.

Ilmastohätätila on suuresti liioiteltu asia, toki en kiellä ihmisen tuhoavaa vaikutusta luonnolle. Mutta se, että ihminen tuhoaa luontoa, johtuu siitä, ettei hän muista olevansa osa luontoa, ja elää nykyään pitkälti eristäytyneenä luonnosta. Oman edun tavoittelu on useimmille tärkeämpää kuin kaikkien hyvinvointi ja etu. Luonto on kärsinyt paljon ja odottanut sitä hetkeä, että ihminen alkaa elämään rakkaudesta käsin. Vain siten loppuu luonnon raiskaaminen ja tuhoaminen, koska sydäntään seuraava ihminen ei halua riistää keltään tai miltään mitään. Hän haluaa aidosti hyvää kaikille ja kaikkialla. Ja luonto kiittää luonnonystävää 🙏

Sodat on mitä suurimmassa määrin aloitettu aina siitä näkökulmasta, että jotkut tahot hyötyvät sodista. Ja kumma kyllä, kukaan ei puhu rauhasta tai sovittelusta mitään, koska sodista hyödytään. Taas se oman edun tavoittelu nostaa päätään. Ihmishengillä ei ole mitään väliä, kunhan vain itse hyödymme tilanteesta jollakin tavalla. Ihminen, joka on vieraantunut luonnosta ja rakkaudesta, ei välitä muista kuin itsestään. Sodat eivät koskaan lopu sotimalla tai vihalla. Vain rakkaus pystyy tähän.

Pandemiat ovat joko ihmisen suunnittelemia ja masinoimia tai luonnon tapa puhdistaa itseään. Ja ihmisellä taas johtotähtenä on oma etu. Jotkut tahot tekivät suurta voittoa viime pandemian aikana, kuten esim. lääkeyhtiöt. Ja jos tarkastellaan, ketkä ovat lääkeyhtiöiden takana, niin tiedämme myös pandemioiden suurimmat hyötyjät. Ensin luodaan ongelma ja sitten lääke siihen. Helppoa takoa rahaa, kun ihmiskunta ottaa "parannuskeinon" vastaan hinnalla millä hyvänsä. Lisäksi ihmiset olivat pelkojensa vuoksi valmiit luopumaan vapaudestaan, mutta samalla myös vastuustaan, sillä onhan se nyt helpompaa luovuttaa vastuu kaikesta jollekin muulle kuin katsoa peiliin ja kohdata itsensä ja tekonsa. Mutta sitten kuitenkin huomaamme, ettei kukaan oikeasti otakaan vastuuta mistään ja väittää, ettei ole ollut osallisena missään, vaikka onkin toiminut eräänlaisena asiantuntijana tai neuvonantajana suuren hädän hetkellä. Siksi onkin tärkeää, että me ihmiset kannamme itse vastuuta omasta itsestämme ja kun osaamme olla sysäämättä syytä toisten niskoille, niin olemme valmiita kantamaan vastuuta myös ihmiskuntana.

Luonnollista pandemiaa ei enää nykyään paljoa koeta, koska ihminen koettaa päästä sorkkimaan luonnon omaa rytmiä väkisin. Ja siitäkään ei mitään hyvää seuraa, sillä kaikki keinotekoinen on vastoin luonnonlakia.

Itse koen, että pääsisimme monesta vaivasta ja ongelmasta eroon yhdistymällä ihmiskuntana. Olemme vielä aivan lapsenkengissä tässä asiassa, mutta toivoa on, jos tahtoa on. Yhdistyminen alkaa aina yksilötasolla ja yhdistävänä arvona on aina rakkaus. Viha, pelko, häpeä ja syyllisyys erottavat meidät toisistamme, vain rakkaus yhdistää ja eheyttää. Aito rakkaus ei koskaan sisällä vapaudenriistoa, tuomitsemista, väkivaltaa, syyllistämistä tms. On ilahduttavaa huomata, kuinka rakkauden puolella olevat ihmiset lisääntyvät ja vähitellen yhdistymistä alkaa tapahtua. Yhdistymisen tunnistaa siitä, että kaikki ovat valmiit laittamaan erimielisyytensä sivuun yhteisen päämäärän, tässä tapauksessa koko luomakunnan hyvinvoinnin, vuoksi. Ihminen on osa luontoa, joten miksi emme tekisi kaikkemme, jotta jokaisella luomakunnassa olisi hyvä olla? Kantakaamme vastuumme itse, sitä kautta tulee myös vapaus ja riippumattomuus sekä totuudellinen ja rehellinen olemus. Rakkaus olkoon ohjaava voimamme 🙏❤️


Rakkaudella 

Hanna ❤️


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ulostuloja totuuden ja rakkauden vuoksi

Uusi luku elämäni kirjassa

Tosielämän Pelkokerroin- Uskallammeko kohdata syvimmät pelkomme?